Velourdresser.

Grubleren i magentarosa dress.

Grubleren i magentarosa dress.

De finnes i alle regnbuens farger. I tillegg  er de produsert i mange forskjellige  utgaver og fasonger.  Velourdressen er koseplagget som  er elsket av mange, og som blir gjort narr av av trendsettere og stylister. Noe mer usexy skal man leite lenge etter har jeg også lest. Kan nok være enig i det-  tenker jeg da.  Samtidig kommer jeg til den slutningen, at de har nok aldri vært i en situasjon hvor de har trengt noe bekvemt og enkelt å iføre seg. Kanskje de ikke har finni komfortsona si heller –  tenker jeg også.

 -Voldsomt med tankevirksomhet det er her idag, sier den lille skribenten. Det er uvante toner her i gården. Dama har begynt å tenke igjen. Det er ikke bestandig det er det lureste hun finner på.  Best å hanke henne inn igjen før hun legger ut på viddevandring. Jeg har forresten lovet henne at hun skal få lov til å vandre vidder en dag hun blir litt klarere i hodet,  og  jeg tror hun gleder seg til det.

Det aller beste ved velourdressene er at de er så himla lette å få på seg. Ikke klemmer de noe sted, de trekkes lett på når du er avhengig av å bruke tekniske hjepemidler for å få klærne på og av deg. Dessuten så de ganske lekre ut den gangen de ble kjøpt inn.  Fargene er i hvert fall fine ble vi enige om der vi muntert beskuet hverandre da jeg var på rehabiliteringssenteret. Alle var vi mer eller  mindre sidrompa og godhjerta.  Også så mye latter som fulgte i kjølvannet av alle de muntre bemerkningene. Kanskje  blir dette en liten hyllest til en noe utskjelt, men akk så behagelig plagg.

I snart 4 uker har jeg vært omgitt av velourdresser i alskens fasonger og utgaver.  Noen av dem inneholdt små nette kropper og romper og så ganske ok ut. Noen dresser hadde krympet i beina og sluttet litt over anklene og var ikke direkte kledelig. Andre hadde bare helt mistet fasongen sin. Allikevel var dressen der og da,  det beste plagget vi kunne ha på oss. Velourdressen  har gjort et sterkt inntrykk på meg, og jeg sitter her med svært blandede følelser akkuarat nå når det gjelder dette plagget.  Dressen var god å ha da jeg trengte den mest, men du verden – det var godt å finne fram til Olabuksa igjen.

En tanke om “Velourdresser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s