Skautur.

bøk1Endelig. For første gang på over et år har jeg i dag  gått tur i Bøkeskauen. Tor kjørte meg bort. Den følelsen jeg får ved å gå der oppe på raet, se på de mektige bøketrærne, og det som skauen ellers inneholder er nesten en berusende opplevelse.

bok9Når jeg etter noen hundre meters gange også kan stoppe opp og skue ut over en blank, småkrusete og glitrende Larviksfjord går det ikke an å be om noe mer. Det er bare så inderlig godt å komme seg ut igjen. Å se sollyset som siles gjennom bøkeløvet, som fremdeles er friskt og grønt, er også en fantastisk opplevelse. Heldig er jeg som kan nyte dette i mange uker framover ennå.  Temperaturen viste 18 grader i skyggen, og en liten bris skapte akkurat det lille suset i trekronene som hører med på skautur.

2 tanker om “Skautur.

 1. Så fint at du har fått ny giv! Nærmest nytt liv… En vannvittig god følelse å kunne gjøre de helt enkleste ting på egenhånd. – Håper du får mange gode turer etter hvert!
  Vi er hjemme igjen etter ti uker i Norge. Uker med mye vått vær som har gitt ekstremt mye verk i kroppen. Men nå tiner vi langsomt opp og livet går seg til igjen. – Det er alltid veldig koselig å treffe igjen familie og venner, så man tåler litt ekstra da…
  Lykke til med tilværelsen!
  God helg og klem fra Ingrid

 2. åååh, jeg tenker stadig på at jeg skal innom bøkeskogen, og i sommer hadde jeg enda oftere planer om å ta en lørdag/søndag der nede…
  Ble det noe av!?? neeeeeh!

  Har vært der engang som jentunge, da var jo Larvik som syden å regne! Langt og lenger enn langt! *s*

  Jepp – tenker jeg tar en tur til våren, se det grønnes!

  Der har vi det!

  hej då!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s