23. desember

Sir Alex Ferguson satt seg godt tilrette i den dype røde Chesterfieldstolen. På et lite bord ved siden av sto et lite glass, og det lå også et golfblad der. Han hadde ikke fortalt det til noen, men han vurderte å begynne å spille golf når han trakk seg tilbake fra managerengasjementet i Manchester United. Han kikket på bilder fra The old Course i St.Andrews.  Tenk å få spille der en gang. Så god ble han nok aldri.

Deretter gled tankene han over på  den avsluttede høstsesongen. Det meste hadde gått den rette veien  denne sesongen også . Laget lå på toppen av tabellen, og den kjedelige episoden med Rooney i høst hadde også løst seg til alles tilfredshet. Noe han ikke synes var hyggelig, var at Ole Gunnar Solskjær hadde  forlatt klubben og dratt tilbake til Molde. For han måtte innrømme at klubben hadde hatt mye glede av nordmannen, både som spiller og trener.

 Han  smilte, trakk et dypt sukk og et enda mer tilfreds smil  løste opp ansiktet hans da The Wall med Pink Ffloyd tordnet ut av høyttalerne. Han hadde hørt denne låten hundrevis av ganger, men ble aldri lei av den. Helt siden bandet  kom på markedet hadde de vært favorittene hans, og han lurte på om noe annet band kunne klare å endre på dette.  

Julen nærmet seg, og han så fram til et par rolige dager før kampen mot Sunderland på Boxing day, men nå skulle han nyte julefreden sammen med familien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s