V 75.

Vennegjengen  i Havna har begynt å spille på hest. Fram til ganske nylig har det vært slik at vi har kjøpt oss et skrapelodd  eller to hver på vårt ukentlige lørdagstreff på bakeriet. Etter å ha kost oss med bakeriets fortreffeligheter, har vi skrapet av hjertens lyst. Gevinsten, hvis det har vært noen, har vært 25,  50 og av til 100 kroner.  Tor slo til i vår og vant ettusen. Han var ikke til å snakke til på flere dager, men kom heldigvis ned til oss andre dødelige til slutt.

foleJeg er ikke helt sikker på hvem som foreslo at vi skulle prøve å spille V75, men vi bestemte for noen uker siden at vi  skulle spille for femti kroner hver i uka. Ivar fikk i oppdrag å kjøpe spillekupong på Menybutikken på Søndersrød. Kari og undertegnede ble oppnevnt som en slags sekretær og revisor.  Store penger trengte en skikkelig oppfølging mente vi.  Et XL regneark ble opprettet på PCen, og gevinster skulle  føres inn på riktig uke. Vi ikke bare trodde, men var helt sikre på å vinne. Det har vi også gjort.

Det begynte så bra. Første uka vant vi 11  kroner. Neste uke oppnådde vi den store lykke å ha 7 riktige. Det var samme uke som det ble notert rekordlav utbetaling på V75, nemlig 39 kroner. Vi vedtok,  at dette var en historisk hendelse, som tross alt bare en forholdsvis liten del av folket fikk være med på.

Kort fortalt er situasjonen denne pr dags dato: Vi har  brukt fjorten hundre kroner. Gevinsten er åtti. Vi har drøftet tanken om at en spareklubb kunne vært mere lønnsomt. Allikevel fortsetter vi,  for foreløpig  er jo spenningsmomentet der, og du verden så moro vi har det på lørdagskvelden.

Allikevel blir det  et skrapelodd på treffet. Det hører liksom med.

.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s