Pressetyranni

Nå må jeg skrive om noe som rører seg i samfunnet. Noe jeg betrakter som forbannet urettferdig. Jeg er så inderlig sinna på  mange norske journalister og store deler av norsk presse. Akkurat nå om dagen er det Åslaug Haga som får gjennomgå. Tidligere har det vært diverse andre. Haga har begått en del tabber og feil hun ikke skulle ha gjort i sitt private liv. Det er hun vel ikke alene om.

Hva med jobben hun er satt til å skjøtte som olje og energiminister. Er hun for flink der siden de må ta henne på personlige ting?

Sett fra mitt ståsted driver norske pressefolk regelrett heksejakt på en del mennesker som er så tøffe at de tar noen av de mest utfordrende og slitsomme jobbene i det norske demokratiet. Jomen sa jeg demomkrati. Denne skrivefeilen beholder jeg . Den var fin synes jeg.

Her i landet finnes ikke bare pressefrihet, men pressetyranni. Pressefolk ser ikke ut til å sky noen verdens ting når det gjelder å grafse i menneskers liv og levnet. Jeg skjønner ikke at de tør.

Har alle disse folka,  i motsetning til mange av oss andre her i landet, holdt sin sti rein bestandig?

Aldri gjort noe de ikke burde?

For et par tusen år siden gikk det en fyr her nede på jorda. Han ble berømt for å tale de svake og fordømtes sak. Da bermen en gang skulle steine en kvinne, som så vidt jeg husker hadde vært utro mot sin mann, kom han med disse vise ord. -Den som er skyldfri, kaster den første stein. Hun ble ikke steinet.

Kanskje dette burde bli en leveregel for noen og en hver av oss.

3 tanker om “Pressetyranni

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s