Møkkafolk og drittbikkjer.

Nå er jeg sint på noen  hundeeiere eller en hundeeier. Jeg skjønner at folk går tur med bikkja for at den skal gjøre fra seg. Allikevel, det må da gå an å få bikkja til å tisse litt bortenfor inngangspartiet til folk. 3 -4 meter, og det hadde ikke vært midt i glaninga. Selvfølgelig skal andre hunder markere over, og det gule blir bare fælt. Det andre som sees i bildet  burde selvfølgelig vært tatt vekk. Jeg får nok ta det sjøl.

Lurer på om vedkommende hadde likt dette  ved sin egen inngang. Vanligvis forsvarer jeg hundeeiere, for de fleste er flinke til å ta opp, men dette er ikke morsomt.

2 tanker om “Møkkafolk og drittbikkjer.

  1. Hei og hå!
    Enig i at folk bør følge med hva bikkjene deres gjør…
    Min forhenværende nabo plukket alltid opp etter bikkja si, men fikk likevel hue fullt av kjeft mer enn en gang… Jeg har selv aldri opplevd det, heldigvis.
    Hilsen og klem fra Ingrid, forhenværende hundeeier :))))

  2. Jeg har hatt hunder i 25 år, og plukket alltid opp etter dem. Jeg tok også andre hunders etterlatenskaper fordi jeg som naboen din var redd å få kjeft, og jeg skjønner også veldig godt at hunden trenger å gjøre fra seg som jeg sier. Til lørdag får vi visst snø, det skjuler det meste. Kos deg i sola. Vi reiser til Torre del Mar den 26 feb og blir der i 4 uker. Gleder meg.
    Klem fra meg til deg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s