Midtsommer

IMG_5549Sommerlyse netter.  I dag er det årets lengste dag, og det er 20 juni. Ute regner og blåser det noe aldeles forferdelig. Reine høstværet, og regnet pisker mot ruta.Kvister blåser ned fra trærne. I bedene ligger Riddersporer og Blåklokker flate, og jeg er redd mange har knekt i vinden. I morgen må jeg ta en tur i hagen og se på skadene.

Egentlig er det litt deilig å sitte her å skrive også. Godt og varmt er det, og når det blåser og pisker er det helt ok å være inne.  Vi har hatt en veldig god sommer hittil – varmt og godt har det vært, og jeg har kost meg. Hadde jeg bare ikke hatt så vondt i kroppen. Det er svært plagsomt med vond rygg og verkende kropp.  Nå gleder jeg meg til Sankthansaften. Da  skal Tor og jeg spise sild og drikke øl og akevitt.

Det er vemodig at i natt snur sola og det blir ikke lysere. Det stemmer jo absolutt ikke i dag, for når jeg ser ut vinduet nå klokka, 23 er det ganske mørkt. Fremdeles er det tunge, mørke skyer, men heldigvis har vinden løyet.

IMG_4742Jeg har kost meg noen kvelder med det fine nordhimmellyset i lunden vår her jeg bor.Lyset skinner fint gjennom løvverket, men ikke i kveld. I dag er det bare mørkt. Nå er det leggetid , og i morgen ser jeg fram til lysere og bedre vær. God natt. 🙂

2 tanker om “Midtsommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s