Usynlig.

gult nav1

I dag har jeg vært usynlig. Helt eller nesten usynlig.  I hvert fall fikk jeg den følelsen. Jeg skulle ut og kjøpe  en boks maling.

I den første forretningen jeg kom inn i sto det en mann bak disken. Han kikket så vidt opp da jeg kom inn, og fortsatte å trykke på en kalkulator – hilste ikke. Jeg sto og ventet en stund, og håpet han snart ble ferdig. Mens jeg sto der kom en annen av ekspeditørene, så på meg trodde jeg, men heller ikke han hilste. Han bare hentet en ting og forsvant igjen. Jeg ser ikke bort i fra at han var opptatt med en annen kunde, men fyren kunne jo hilst. Jeg har handlet der i årevis. Siden ingen av dem så ut til å bry seg om meg, gikk jeg stille og rolig ut igjen. Lurte forresten på om jeg skulle skremt han bak disken litt.

Fordi det det er flust med malerbutikker i Larvik, kjørte jeg  videre  og tenkte at jeg prøver igjen. Jeg stoppet utenfor en butikk, parkerte og gikk inn. En ekspeditør var opptatt med kunder. Utenfor sto det to ansatte da jeg kom. Jeg gikk bort til disken, for jeg regnet med de som sto utenfor kom inn snart. En av dem gjorde også det, og hadde hadde med seg en del av et hagemøbel som han begynte å fikse på. Jeg ble oversett igjen. Etter en stund kom en ny  kunde inn i butikken. Han ble ekspedert umiddelbart, og jeg tuslet på ny ut. Nå var jeg ganske sikker på at jeg var usynlig.

Alle gode ting er tre har jeg hørt. Mitt tredje forsøk  ga resultater. Jeg var så vidt kommet innenfor døra da jeg ble møtt av ei smilende ung dame, som spurte om hun kunne hjelpe meg med noe. Selvfølgelig kunne hun det.  Jeg fikk kjøpt malingen min, og flugret ut av døren. Så var jeg altså ikke usynlig allikevel.

En tanke om “Usynlig.

  1. Har opplevd det samme, og kan ikke forstå det!
    – Vi er ikke usynlige, men ekspeditørene er blinde -(les: SLØVE). De burde skamme seg!!
    – Godt du fikk maling tilslutt 🙂 Lykke til med prosjektet!!
    Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s