I gang igjen.

IMG_5191I gang igjen. Rar overskrift kanskje, men vi er blitt enige om at vi skal forsøke på nytt bloggen min og jeg. Det er jeg som har frika ut og vært utro. Og min kjære blogg har vært trofast og bare ventet. Litt besøk har hun jo hatt. Det ser jeg på statistikken, og det er jeg glad for, for da har hun vel ikke følt seg helt forlatt.

Jeg fant meg en annen dille kan jeg vel si, og den har opptatt ganske mye av tida mi de siste par årene. Jeg begynte å male bilder,  og ble utro med malekosten. En eller annen form for altoppslukende  malinginteresse må det ha vært, for interessen bare flyttet inn i kroppen min og slukte meg med hud og hår. Av og til  malte jeg mye. Dessverre  stopper  sykdommen den helt store utfoldelsen. Mye av tida har jeg brukt  på å lære meg maleteknikker av ymse slag, og bloggen ble bare dårlig samvittighet. Det har vel blitt ca femti bilder på to og et halvt år.  Jeg legger ved et maleri. Det har vært kjempegøy, men jeg kjenner at skrivingen står mitt hjerte nærmest.

Det var Maiken mitt eldste barnebarn  som fikk meg i gang igjen. Jeg  lover meg sjøl at jeg skal skrive mer. Takk for at du setter meg i gang Maiken. Jeg gleder meg til å skrive igjen.

4 tanker om “I gang igjen.

  1. Er så glad for at du er «tilbake»…….»i gang igjen»!
    Du skriver så godt!! – Elsker fargene på dette maleriet ditt💚💙!! Det er godt å se på!!
    Ha en god dag, Grethe!
    PS. Maiken er klok😊👍

    • Tusen takk Liv Arnhild. Det er veldig godt å få tilbake skrivelysten. Her har det vært full tørke. 🙂 Også blir jeg så inderlig, veldig glad for dine gode tilbakekomsthilsener. Tusen takk skal du ha. Det stemmer at Maiken er klok. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s