Røde raske rablerier.

Saab93

 

Hva kommer det for ut av rødt da mon tro. Røde lepper som blir fristende budt fram til noen som kunne tenke seg å kysse dem.

Rødt livgivende blod som renner gjennom årene og sørger for at det er liv i oss.

Røde telefonbokser som det var vanlig å telefonere fra den gangen det ikke var mobiltelefoner. De var kjekke å ha.

For ikke å snakke om brannbiler, de var og er røde.  Også så fort som de kjørte. Det var og er mange små som ønsker å bli brannfolk.

En rød Ferrari kommer kjørende i en ganske høy hastighet bort til meg.  Bildet av baklokket på en gammel Saab får illustrere her. Inni i den sitter en ganske kjekk fyr og spør om den skjønne jomfru vil  bli med på en liten luftetur. Dette må jo være et minne fra ganske lang tid  tilbake som dukket opp her. Skjønner ikke helt at jeg har kjent noen med rød Ferrari. Det nærmeste jeg har kommet italienere og biler var da venninna mi og jeg haiket fra Oslo til Tønsberg en gang på 1960 tallet  og fikk sitte på med to italienere i en Fiat 500. Det var trangt det.

Kjærlighet  er også rødt, og noen ganger ser vi rødt fordi vi er sinte- på en noen eller alle. Roser er røde skrev vi i minnebøkene da vi var barn. Visst er de det. Lurer litt på hvorfor det var det røde rosenes farge som er symbolet på roser.  Tror nok jeg må finne fram et rødt rosebilde som avslutning. 🙂

IMG_1877

En tanke om “Røde raske rablerier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s