Gule grublerier

solsikke IMG_5549

 

 

Gult er energi, gult er sollys og varme. Nå skulle det fosset ut masse gode setninger om gult, og hva denne primærfargen gjør med meg. Litt merkelig dette her, for jeg kjenner jeg er ute av trening med tanke på å skrive. Det har vært lite skriving de siste årene, og sannelig må dette holdes ved like akkurat som andre ferdigheter.

Det samme gjelder i høyeste grad det fysiske vedlikeholdet. Nå skal jeg bevege meg litt mere hver dag. Det skal ikke mye til for å doble den innsatsen. Pusten min er elendig, og jeg orker svært lite. Gult gir meg utholdenhet føler jeg nå. Det må jo være noe med gult som setter i gang denne tankerekka. Gult får meg også til å ønske å ominnrede hele rommet mitt. Jeg vil flytte skrivebordet mitt slik at jeg kan se ut vinduet. I Skogveien inspirerte utsikten meg, og det kan den gjøre her også. Akkurat her ser jeg bare skjerm og vegg, og det er lite inspirerende.

Det er ca fjorten dager siden jeg skrev linjene foran. Nå har jeg kommet i gang med å gå. Bare litt, men alt hjelper. To dager  etter hverandre, og jeg føler at nå får jeg det til. Det må gjøres med en gang jeg står opp, og det er deilig etter hvert. Jeg har et mål med dette. Det er å bli like glad i å gå som jeg en gang var. Jeg har ennå ikke flyttet skrivebordet, for det medfører ominnredning av hele rommet, og det er ikke så lite.  Det står på sommerplanen min eller tidlig høst.

2 tanker om “Gule grublerier

  1. Det er ikke noe i veien med skriveferdigheten din Grethe. Det er fantastisk morsom å lese hva du få ut av» de små ting».Det er også veldig beroligende, harmonisk og fengende. Du inspirerer meg og lærer meg ting som jeg ikke selv viste jeg kunne. Når det gjelder rommet ditt er det bare å si ifra til meg. Vi bestemmer en dag å plutselig er det gjort.

    • Tusen takk for veldig gode ord Kari Anne. Nå ble jeg kjempeglad. Det var svært varmt på Blaafargeværket i dag. Ca 29 i skyggen. Bedre her. Jeg håper forkjølelsen din bedrer seg snart Nå skal jeg slappe av litt. Avspark klokka 18.00

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s