Du må ta deg sammen.

B0012557Jeg har gått og lurt litt på dette utrykket ei stund, for jeg synes det er så merkelig. Egentlig er det helt meningsløst for meg har jeg kommet til.

Jeg har sett på hvert enkelt ord- du må ta deg sammen. Jeg har stilt meg foran speilet -helt naken og beskuet min kropp, og funnet ut at egentlig er jeg ganske sammen, pakket inn av hud. Riktignok  buler og tyter det litt ut både her og der på steder hvor det ikke tøyt og bulte ut før, men også dette er pakket inn i hud. Derfor kan det ikke være dette som er ment. At ekstremiteter som armer og bein stikker ut fra kroppen trodde jeg også kunne være feil, men vi er jo skapt på denne måten, Sjøl om jeg har rullet meg sammen til ball blei det jo en svært unaturlig situasjonå leve i. Da følte jeg som om jeg hadde tatt meg sammen. Jeg  ventet folk den dagen og fant ut at å ta imot gjester sammenrullet bød på problemer.
Det må være hodet tenkte jeg da. Det må være hodet som skal brukes når jeg skal ta meg sammen. Og plutselig skjønte jeg at her er løsningen.  Det er jo bare å si til seg sjøl at nå må du ta deg sammen. Deretter ordner det meste seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s