Gud give meg styrke og inspirasjon til å skrive.

CIMG3830Gud give meg styrke og inspirasjon til å skrive. Jeg hadde lagt meg nedpå litt og akkurat da jeg holdt på å sovne dukket denne setningen opp inne i hodet mitt. Merkelige saker,  på et språk som er avlegs for lenge siden Deretter dukket det opp noe som så ut som en sky. Først kom den nærmere, og så stoppet den opp , og bare lå der. Jeg håpet på at den skulle komme nærmere, og at den skulle inneholde noe jeg kunne drodle litt om , og det gjorde den for det har jo blitt bitte lite grann ut av dette.

Nå stopper det oppi spekulatoren, og jeg undrer meg litt på om det kommer noen ny tanker fra der ute i det fjerne.  Jeg tror virkelig på det at mye av det jeg tenker kommer utenfra et eller annet sted.  Lurer på om ikke det er derfor jeg er opptatt av regnbuen. Lurer også på hvorfor jeg ikke har malt en regnbue, så mye som jeg tenker på farger. Skulle ønske jeg kunne skrevet og ment en hel masse om saker og ting, men det har jeg aldri gjort. Bombastiske meninger om hva som er rett og riktig har jeg ikke. Noen enkle leveregler har jeg og en av dem er : Den som er skyldfri kaster den første stein.

Dette ble litt av et sammensurium, og det er vel akkurat sånn jeg er om dagen med flaksende tanker fra det ene til det andre. Det beskriver min situasjon ganske bra.

2 tanker om “Gud give meg styrke og inspirasjon til å skrive.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s