Desemberkveldstanker.

CIMG3830Mange ganger sitter jeg og tenker. Tenker på så mye og mangt . Lurer på hvorfor det blir så mange tanker og lite handlinger  etter hvert.

Jeg føler at jeg går sakte, veldig sakte. Kruttet er brukt opp på en måte. Allikevel får jeg gjort en del sjøl om jeg går sakte, for jeg har jo all den tida som fins. Tenk på det dere. All den tida som fins.

Noe så flott, for det er det ikke alle som har. Noen har ikke tid i det hele tatt. I allefall sier de det. Stakkars dem tenker jeg da. Tenk ikke å  ha tid. Det er synd på dem tenker jeg da, og  begynner  å lure på hva de har i stedet. I stedet for tid, mener jeg.

Noen sier, for eksempel at de har det travelt, også står de der og forteller ganske lenge hvor travelt de har det. Det har de tid til. Andre har ikke tid til å fortelle at de har det travelt  engang og bare farer av gårde. De har sikkert lite tid. Det virker  i hvert fall sånn.

Nå før jul har mange nesten ikke tid til å lage jul engang. Ialle fall sier noen pressefolk det. Vet du hva. Jeg tror de pressefolka skrønær litt noen ganger, for de folka jeg kjenner, de tar seg tid til å kose seg litt før jul de. Jula kommer den sier de, og det er helt sikkert.  Hvert år kommer julekvelden. Engang kom den på kjærringa. For hvor skulle ellers dette utrykket kommet fra. Det har jeg også lurt på.

2 tanker om “Desemberkveldstanker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s