Forviklinger

Kjell vil til Havna, Tor vil til Holms, og Ivar kan dra til Holms, men ikke til Havna, ikke i dag. Kjell vil absolutt ikke dra til Holms i det hele tatt, bare Havna, eller kanskje noe annet, og  blir heller hjemme enn å la flertallet bestemme.  Kvinner er  fremdeles ikke innvilget stemmerett. Tor vil ikke dra til  Havna,  for vi er jo der hver lørdag. 

 Dette var situasjonen for en times tid siden da vi skulle avtale møtested for vårt lille formiddagstreff. Hva vi, Erna, Kari og Grethe mener er svært lite interessant for våre tre mannspersoner. For her gjelder det bare å få vilja si. Sjøl om ingen av dem tar noe initiativ til samling.

Som sagt hva vi damene mente og syntes holdt vi diskret i bakgrunnen, for vi har heller ikke de sterke meninger om hvor det er best å spise ondagslunsjen.  Det er mange trivelige steder i distriktet, og vi har vært  på mange steder det siste året. Etter noe drøfting ble det besluttet at vi drar til Jensen i Stavern. Kanskje like bra det, bare alle er fornøyde.

Neste onsdag forslår jeg at vi overlater opplegget til mannfolka, og da kan det vel hende at lunsjen blir inntatt i de respektive hjem. Sjøl skal jeg på møte, men det er det ingen som vet. God onsdag. :-))

2 tanker om “Forviklinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s