Hvor «kvinne » er du?

Dette er tittelen på en quiz jeg akkurat har vært innom og svart på. Egentlig burde jeg aldri latt meg friste,  for synet av tittelen gjorde meg betenkt og nysgjerrig:  Hvor «kvinne» er du?   Hva slags språk er dette?  Mener vedkommende:  Hvor er du kvinne, er innvandrer og ikke helt sikker på norsk grammatikk?

Eller kan det være, hvor mye kvinne er du? Etter å ha lest spørsmålene heller jeg nok til til siste betydningen. Sjøl scoret jeg lavt på quizen og fikk bare 5 av 12 riktige. 12 riktige!  Hvem er det som bestemmer hva som er riktig?  Det kvinneidealet som skapes her kan umulig være riktig.

 I følge den som har  laget quizen er jeg ikke  halvt kvinne engang, sjøl om jeg har mye av både pupper, rumpe og lår og har fått to barn.  Det verste er at det er over 189000 jenter som har vært like dumme  som meg og gått inn, svart på tullet og gjennomsnittet ligger  på 5,2 riktige.    Kan tro hun, for jeg tror det er en hun, som har laget denne koser seg.

Nå kom jeg forresten på  jeg kom på hva jeg tror det er hun mener. Kan det være hvilken kvinne er du? I denne sammenhengen vet jeg godt hvem jeg er, og det regner jeg med at mine medsøstre også gjør, sjøl om vi bare får 5 av 12  riktige på en quiz. :-)))))

En tanke om “Hvor «kvinne » er du?

 1. Hei hei, skjønne KVINNE!
  Du nyter flotte høstdager forhåpentligvis 🙂 Ja,for de er vel skjønne på sitt vis, enten de bringer sol eller regn.
  (Selv om jeg ikke liker de grå dagene er de jo flotte til å bedrive innendørs sysler og sånt.)

  Det er blnadet vær i palmeland også akkurat nå. Litt «friskt» i øyeblikket, men himmelen er blå… 😉 Neste uke kommer det besøk fra Norge. Det blir trivelig.

  Ønsker deg mange flotte høstdager og fine opplevelser!

  Klemmer fra Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s