A4

Redselen for å være er A4 utgave  av et eller annet er stor. Jeg har vandret rundt i blogger, lest intervjuer med folk og lyttet til samtaler på kafe og andre steder. Jeg bare innrømmer det,  jeg er en tjuvlytter, og det kan til tider være ganske underholdende.

 Det blir ofte brukt fargen grå i sammenheng med at folk sier de ikke er A4. – Jeg er ikke noe grått A4  menneske altså, sier de for eksempel. Sjøl er jeg gråhåra, og jeg er stolt av det. Jeg synes grått en er vakker farge, og særlig passer den som bakgrunn for å framheve andre litt mere framtredende farger.

Hva er så A4. Så vidt meg bekjent er det en størrelse på et papir som passer utmerket for de fleste av oss. De fleste printere, konvolutterog andre tekniske innretninger som brukes til å produsere skrift, er tilpasset dette formatet. Altså må dette være et ganske anvendelig format- et vanlig format, som det fleste kan ha stor nytte og glede av. 

 På et eller annet tidspunkt i historiet er begrepet A4 tatt i bruk for å beskrive et eller annet,  eller en personlighetstype som ingen vil være.

– Jeg er ikke noen A4,  altså sier de. -Jeg er annerledes, og jeg er meg selv, sier de noen ganger også. Alle er vel annerledes, for jeg har ikke sett noen som er makan til andre ennå jeg, bortsett fra tvillinger da, men de er også annerledes sier de. 

Jeg skjønner ikke helt hvorfor det skal være vanskeligå være A4. Et det nedverdigende og flaut å være funksjonell og vanlig? Jeg synes det er flott jeg . Allikevel er det  et litt merkelig begrep:  A4 -etter et papirark. Så flatt da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s