Snømåking.

I fjor på denne tiden- ikke akkurat helt nøyaktig på denne tiden, men omtrent 3 uker seinere  enn på denne tiden i fjor, skrev jeg en liten betraktning om hvordan det var å måke snø i gamle dager. Da tenker jeg på den tiden da jeg var barn, og det var sannelig i gamle dager skjønner jeg nå. Derfor har jeg tenkt å legge en liten link til noe av det jeg opplevde .

Nå er jeg bare tilskuer til snømåkinga. Dessverre får jeg ikke ta et eneste spadetak, men jeg stikker hodet ut døra og kommer med oppmuntrende tilrop til han som måker. Jeg vet ikke akkurat om det hjelper der ute i snøføyka, men det døyver litt på dårlig samvittighet.

3 tanker om “Snømåking.

 1. G’day mate!
  Gapskratter….. Ikke fordi en må måke snø og en heie på måkeren…. men fordi jeg tenker sånne rare tanker… 😉 Dere måker snø, vi måker fluer… Det er NESTEN helt sant.
  Joda, på farmen jeg er «cowgirl» på for tida er det så mye fluer at armene må fungere som vifter for å holde utyskene en smule på avstand, og munnen bør holdes lukket for å slippe å få for mye kosttilskudd… hahaha…..
  Jeg er på ferie i Australia, ja. Har vært her en måned allerede, men har to mndr til igjen. Har venner her nede og bor på deres farm, langt syd i landet, noen mil øst for Melbourne.
  Skal muligens en tur til Darwin og Alice Springs/Uluru, iallfall håper jeg det. Så satser vi på en svipptur til Perth på vestkysten. Da tror jeg det får holde i denne omgang.
  Mye snålt og gammelmodig her, men koselig lell. Storkoser meg!
  Ha en strålende tur til Spania! Kos deg masse, få litt sol i fleisen, bøljer i knea og vin i skrotten…. ;))))

  Solskinnsklemmer fra Ingrid

 2. Ingrid. 🙂 Takk for godord og morsom kommentar. Jeg var på Island en gang og hadde nesten samme problem som dere, men det var ikke fluer men mygg. Den sto som en svart vegg noen steder. Vi fleipet også med billig proteintilskudd. Det er rart å tenke på at du er helt på den andre sida av jorda. Det høres veldig morsomt ut. Kos deg i Australia.
  Hei grøftekanten. Tusen takk for koselig kommentar. Jeg blir glad av slikt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s