Gammelt vann.

BlefjellvannFor en tid tilbake så jeg en reklame for vann. For riktig gammelt vann. For vann som hadde gjemt seg bort langt ned i fjellet og bare vært der i tusener av år. Vannet hadde vært der helt for seg sjøl  uten at noen visste om det og hadde oppdaget det.  Dette vannet var som sagt svært gammelt,  og derfor inneholder vannet   mye som var veldig bra for de kroppene som drikker dette vannet. Det er  så bra at den som drikker det kan bli friskere, gladere, bedre og allslags gode ting. Her lurer jeg litt på bedre enn hva.  At vannet kostet en hel liten formue for en flaske er bare en selvfølgelighet.  Det er så selvfølgelig at andre ikke må komme på den tanken at vedkommende som selger det har i tankene å bli rik på dette vannet. Han har bare funnet noe som er til vederkvegelse for folket.

Lenge har jeg grublet og tenkt litt på fenomenet vann. Det jeg har tenkt veldig mye på er, at jeg tror at det er en konstant mengde med vann på jorda. En annen ting jeg også tenker er at alt dette vannet burde vel være sånn noenlunde like gammelt. Det er vel bare det at vannet har oppholdt seg på forskjellige steder til forskjellige tider som er forskjellen. Det er derfor det blir forskjell på vann – kanskje.

En tanke om “Gammelt vann.

  1. Oi, så er det visst ne stund siden jeg har vært her inne.

    Og jeg er så enig, så enig. Men kanskje vannet blir finere av å bli tappa på flasker, putta på en lastebil og kjørt litt rundt omkring? Mer miljøvennlig blir det nå likevel ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s