En krøkkete tilværelse.

krykker

I dag har livet mitt fått en ny dimensjon. Jeg har gått, eller rette sagt kjørt til innkjøp av krykker. Flotte metallic blå og blanke er de – matcher faktisk en del av blomstene i hagan. Håndtaket er polstret og lekkert designet  med svart og gul stripete skumgummi. Gummien er ekstrautstyr og ble anbefalt for å få et mykere grep. Dette syntes jeg hørtes forlokkende ut.  I tillegg er krykkene også utstyrt med refleks. Skikkelig gammeldags kattøye.  Jeg spurte etter blinklys også, men da så dama i butikken noe forundret ut i ansiktet sitt. Ringeklokke hadde hun også liten sans for.  Garantert vektbelasting på vidunderene er 140 kg, og det skulle vel holde ei stund.

Årsaken til innkjøpet er at jeg for tida har vansker med å gå. I de siste årene har jeg lagt meg til en noe (svært) haltende, humpete og merkelig  gange. Svært vondt i ryggen har jeg også, men jeg skal ikke trøtte dere med flere års vondter.

For nå skjer det noe.  Etter MR undersøkelse i april viser det seg at den høyre hofta mi er nedslitt, og derfor har jeg vondt. Da jeg ble fortalt at jeg skulle opereres ble jeg meget glad. Operasjonen blir i månedskiftet august/september.

Kanskje jeg snart ser en slutt på elendigheta. Tenk om jeg kan gå på normalt vis igjen, for jeg håper dypt og inderlig at det kan bli en realitet. Å gå tur, fotografere og nyte naturen. Det skal bli fantastisk. I mine dristigste øyeblikk tar jeg meg i tankene en svingom på dansegulvet.

3 tanker om “En krøkkete tilværelse.

 1. Åååå… Ja, ta deg en svingom med krykkene, du… 😉 Vel, godt med litt støtte iallfall, når alt er bare bæill….
  Lykke til!

 2. Lykke til med operasjon!

  Ei ringeklokke syns jeg nå hadde gjort seg. Jeg har selv observert at krykker kan holde både trikke- og heis-dører åpne, men det trenger de visst ikke være metallic-blå for å få til 🙂

 3. Jeg synes det var noen aldeles strålende flotte krykker, og jeg skjønner godt behovet for både blinklys og ringeklokke. Disse går det nok unna med.
  Lykke til med operasjon, Grethe!
  Klem fra meg. :o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s