Skvallerkål

skvallerSkvallerkål, tyskerkål.  Kirskål heter den i Sverige.  Kjært barn har mange navn. 🙂

I hagen min finnes den i store mengder, men det var atskillig mer for noen år siden. Det har foregått en stillingskrig mellom skallerkålen og meg i noen år. Hvis jeg kan bruke slike ord i et så positivt emne som haging. Jeg fikk overtaket for tre år siden, men i fjor var jeg ikke iherdig nok, og da slo den til for fullt igjen. Derfor er det nå en ny omgang med rotopptrekking. Lurer på om ikke det ordet er noe konstruert. Morsomt å se hvor lange røtter jeg kan få opp for de ryker. Kanskje jeg skal begynne å måle lengden på røttene, men da viser jeg vel alt for tydelig hvor gæern jeg har blitt. For ikke å snakke om hvor mye tid jeg kan bruke på tull og tant.

Jeg lurer litt på om ikke jeg synes det er gøy. Gøy, fordi det synes så inderlig godt at jeg har vært der. Det er ikke alle jobber en gjør hvor resultatet er til de grader synlig. En takknemlig jobb er det.

Egentlig er planta veldig flott. Vakre blomster har den også. Det var igrunnen bare det jeg hadde på hjertet. Ha en fin grønn dag.

Jeg har plassert min blogg i <a href=»http://bloggurat.net/kart/registrere/6400/larvik»>Larvik</a&gt; på <a href=»http://bloggurat.net/kart/»>norske bloggkart</a>!

2 tanker om “Skvallerkål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s