Telenor og teletull.

Telefonen ringer. Jeg tar den, svarer med navnet mitt som jeg pleier. En ung mann presenterer seg høflig og spør meg om han kan stille meg noen spørsmål. Akkurat da var jeg vennlig til sinns og tenkte at den unge mannen var jo på jobb, og grunnen til at han var på jobb, var sikkert den grunnen som de fleste andre som jobber har. Nemlig å tjene penger til livets opphold.

Spørsmålsrunden tok ca 2 minutter fortalte han. Det første han spurte om var om jeg benyttet meg av Telenor sikker lagring. Noe jeg svarte bekreftende på. Det neste spørsmål ble atskillig værre. Han lurte på hvilken bransje jeg kunne kategoriseres under. Som privatperson er det litt vanskelig å oppgi bransje, og litt muntert fortalte jeg at jeg var pensjonist. Stakkaren ble nok litt forlegen og spurte hvor gammel jeg var. Som sant var svarte jeg 63. Svaret jeg fikk var at da var jeg for gammel  til å være med på denne spørrerunden. Jeg skjønner at gutten ble ille berørt, for det hørte jeg på stemmen hans, men hvem i all verden er det som finner på at folk er for gamle til å delta i spørrerunder.  Vi har betalingsrett, men ikke uttalerett. Jeg kunne ikke annet enn å si at det var jo hyggelig at man fremdeles fikk være abonnent og betale regninger. Vi sa adjø til hverandre, og jeg ønsket han en god ringerunde videre.

Nå etter et par timer tenker jeg litt over denne saken, derfor denne lille epistelen. Jeg gleder meg til den dagen Telenor finner ut at folk er for gamle til å ha telefon og  betale for den. Det blir flott.

4 tanker om “Telenor og teletull.

  1. Hihi… Stakkars unge mann… Kanskje pensjonister kan kategoriserers som hjemmeværende – på helårsferie?

    God pinsehelg, unge dame!
    🙂

  2. Det er et godt forslag. Men jeg lurer på hvordan de som utferdiger slike spørreundersøkelser er inne i hodet sitt. 🙂 God pinse.

  3. Festlig var det. 🙂 Jeg følte absolutt med gutten, for han gjorde jo jobben sin. Hyggelig var han og. Allikevel ser jeg absolutt en betenkelighet i at vi som har levd ei stund ikke skal være meningsberettiget. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s