Mølen

rullestein4Mølen er det av de mest fascinerende steder jeg veit om.  På fredag dro eldstedattera mi og jeg på tur til Mølen. Litt kjølig var det, sjøl om det var varmt og godt da vi dro fra Larvik.  Vi har erfart at temperaturforskjellene her ute ved kysten kan være  store. Derfor tok vi med oss gode varme jakker. Noe som viste seg å være lurt.  En av grunnene til at jeg er så glad i Mølen er, at det er så mye stein der.  Også er det enda mer vann. Vann så langt øyet kan se. Vann som er i stadig bevegelse,  og vann som polerer steinene der ute enda rundere.  Hvis det går an da ,  å bli enda  rundere enn det isen klarte å  få til med steinene her ute på raet. Et annet fantastisk element her ute er 180 grader med himmel. Stort  mer himmel er det vel vanskelig å få sett.  Jo, jeg også trives best i åpne landskap, og jeg blir andektig.  Jeg blir egentlig ofte andektig når jeg er i kontakt med naturen, med skaperverket, for det er fullkomment.

Det jeg vil vise nå var et knippe bilder jeg tok av steinene på Mølen i går. Bare fordi jeg synes det er så flott – med stein og vann. rullestein1

 Rullesteiner og vann. To fantastiske elementer.

rullestein2

Mer rullestein og vann.

rullestein5

Store rullesteiner.

rullestein3

Enda mer rullestein.

rullestein6

Blir det aldri slutt på denna rullesteinen?

tanjapamolen

 Jo, men bare nesten. Det blei litt stein her også.  Her sitter Tanja og nyter utsikten over Mølen, havet og himmelen. Vi blei enige om at det beste i livet er gratis. I hverfall nesten. for vi brukte litt penger til bensin  denne gangen.

4 tanker om “Mølen

  1. I det hele tatt… uteliv er herlig!
    Så da blir det sykkeltur til Mølen en annen gang da kanskje??? (Jeg har ingen anelse om hvor langt det er.)
    😉
    God søndag!

  2. Hei Ingrid .
    Det kan nok hende en gang i framtida, men det er langt både i avstand og tid. Ca 18 km, og størstedelen av stekningen er uten sykkelsti og sterkt traffikert. Det blir nok ikke på denne sida av sommern.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s