Nå er det vår.

kaupangvar1Det er fint at det er vår. Dagene er lengre. I dag var jeg våken klokka seks og det var lyst. Bare det er deilig. Snøen ligger fremdeles i kjempehauger rundt i distriktet. Derfor finner jeg fram et par bilder  som jeg tok den 16. mars i fjor. At det kom 40 cm snø det 21. mars tok vi med fatning. God vår til alle. Vi har masse å glede oss til.

kaupangvar-2

4 tanker om “Nå er det vår.

  1. Om snøen fortsatt ligger der, så smelter den heldigvis unna så det synes nå.
    På denne tiden i fjor fotograferte jeg vårblomster i fleng. Det er jammen andre boller i år!

    Ikke langt unna her jeg bor vet jeg om en hage hvor de har plantet en hel masse vårplanter i solveggen. Der finner jeg de aller første hvert eneste år. Kanskje, bare kanskje kan det hende at snøklokkene har våget å stikke hodene sine opp gjennom det hvite teppet. Jeg skal sjekke så snart sola titter fram igjen, og i fall de er der skal jeg garantert legge ut bildene!

    Ønsker deg også noen riktig fine vårdager framover.. og visst har vi massevis å glede oss til. 😀

  2. Da er du heldig som har en hage med masse vårblomster i nærheten. Det er jeg også, for jeg er så heldig å ha en hage sjøl med masse blomster fra tidlig vår til ganske langt på høsten. Akkurat i dag har jeg opprettet en bildeblogg. Der har jeg også tenkt å vise bilder. Legger link når jeg får lagt inn bilder. Ble veldig inspirert av deg.

  3. Jeg er også glad i det. Jeg ble glad for du likte det. Det er tatt på Kaupang som var en Vikingby. Den ligger rett borti her. :-). Jeg tar meg turer dit rett som det er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s