Torsdagslunsj i Havna.

Etter å ha kommet hjem fra en særdeles hyggelig lunsj på bakeriet i Havna, må jeg bare skrive noen ord. Godfølelsen sitter i lenge etter at vi kommer hjem. Tusen takk dere der ute for en kjempestund igjen. Vanligvis er det  lørdag formiddag som er besøksdag på bakeriet i Nevlunghavn, men stadig oftere tar vi oss i å spise lunsj på dette usedvanlige koselige spisestedet også en annen dag i uka. Vi er ikke aleine om denne vanen, og det er trangt om plassen også nå på vinterstid.  Derfor lurer vi på om det er noe bord ledig når vi kommer,  for vi veit at folk som har vært i Gurvika og bada også setter stor pris på stedets gode bakverk. Vi tøysær fælt med åssen vi skal få skremt vekk noen Gurvikabadere hvis det er fullt når vi kommer. I dag slapp vi å skremme noen, for vi kom først, og det var fremdeles noen ledige plasser.

På veien utover fra Larvik til Havna hadde et par av oss egentlig bestemt oss for hva vi skulle ha å spise. Rekesalat til Kjell  og kyllingsalat til undertegnede. Tor og Erna hadde ikke bestemt seg. Tor bestemte seg til slutt for nydelig  suppe. Planen hans var å  å ha plass til et stykke Napoleonskake etterpå, og Erna  slo til på en av bakermester Eriks nyheter. Han har startet med å bake foccaciabrød, og hun hadde hørt rykter om at det skulle være godt, meget godt.  Brødet ble servert lekkert anrettet med diverse godsaker ved siden av, og smakte aldeles deilig i følge hun som spiste det. Vi er også så heldige at vi får servert maten ved bordet , slik at vi slipper å bære det med oss. En kar, som satt ved nabobordet og fortærte det samme så også fornøyd ut i ansiktet sitt. Egentlig gjør de det alle sammen som kommer til bakeriet i Havna.

Jeg må også nevne at noe jeg beundrer ved folka på bakeriet er at de stadig kommer med nye velsmakende småretter. Det er bare så godt!

Folk er som sagt blide når de er på bakeriet i Havna, og vi fikk oss også en koselig prat med redaktøren av PåNeset RoyMyrland. Fotointeressen som han og  jeg har tilfelles begeistrer nok ikke de andre så voldsomt, men vi har det veldig hyggelig.

Bakermester Erik var også i ferd med å ta seg tid til en kaffekopp sammen med oss, men ble dessverre innkalt til kjøkkentjeneste og  oppvask. Sånn er det å drive en familiebedrift. Takk for en flott stund igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s