Hjemme igjen.

 

spani20091Etter akkurat 4 uker i utlendighet er jeg igjen tilbake. Tilbake til et Larvik som er fantastisk hvitt og vakkert. Heldigvis har det ikke rukket å bli rukket å bli byskittent rundt oss ennå.

I løpet av noen timer reiste vi fra et blomstrende syd – Spania til et vintervakkert Larvik. Det var litt av en overgang. Allikevel var det fint å komme til Gardermoen i går kveld, selv om kontasten var stor med tanke på temperaturen, vær og føreforhold. Den verste kulda har heldigvis gitt seg her nå, men varmegradene har ikke kommet ennå, derfor er det fremdeles hvitt og vakkert. Men det har nok vært litt smelting. Som dere ser er det en bitte liten istapp på snøbildet.

Dagen i dag har stort sett vært brukt til å måke snø. Gode, snille venner hadde gjort grovjobben for oss  og måkt både inngangsparti og foran garasjen. Allikevel måtte vi måke en del i dag.

Jeg kjenner at jeg trenger et par dager på å omstille meg og komme i gang med blogging igjen.  Fikk bare  for å vise litt kontraster fra i går til i dag .

Gleder meg til å se dere igjen.

 

 vinter20091

4 tanker om “Hjemme igjen.

 1. Velkommen tilbake 😀
  Kan tenke meg at det er litt av en kontrast ja, men vi har jo jaget bort den verste kulda så du overlever nok. Vakkert er det jo med all snøen da.
  Kos deg med å være hjemme, så tastes vi.
  Klems

 2. Det er flott at den verste kulda er jaget bort. Tusen takk :-)Jeg fulgte med på yr et par ganger i uka for å se hvordan været var hjemme. Jeg er veldig glad for at det er snø på trærne, for det gjør vinteren ekstra vakker. Nå skal jeg lese blogger. Ser at du har vært svært produktiv i tida jeg har vært borte. Gleder meg til å begynne. 🙂

 3. Hei Vivi.
  Tusen takk for hyggelig velkomstmelding. . Texas da gitt. Kempespennende. Jeg håper du får en kjempefin tur. Klem fra Grethe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s