God jul!

image1-21Til alle dere jeg har blitt litt kjent med her i bloggeverdenen. Jeg håper at dere også har en god tid sammen med de menneskene som betyr mest for dere akkurat nå. Dere har gitt meg utrolig mye på hver deres måte.

Jeg starter med Tordenlill, for det var hun som»fant» meg og linket til meg. Jeg ser at det er en stund siden du har skrevet noe, men jeg håper at du kan være litt oppe i jula og ha dine rundt deg.

To andre som også har satt dype spor i sinnet mitt og gledet meg i løpet av det halve året er graylady og Vibeke . Dette er to damer som gleder meg stort med sine tanker, skriverier, kunnskaper, betraktninger og kloke ord.  De fortjener atskillig mer omtale enn dette her, og det kommer nok seinere.

 Andre som har gledet meg stort er Åse Berit på hytta med sine mormsomme og tankevekkende betraktninger, og Ingrid som har et vidunderlig vakkert furterom.  En ting som er morsom er at det er mange andre der ute som jeg ikke har oppdaget helt ennå. En liten hilsen til Vivi også . Jeg får ikke lagt inn kommentarer hos deg sjøl om jeg gjerne vil.

En god juleklem til alle jeg er glad i og kjenner  fra Grethe

2 tanker om “God jul!

  1. Hei. Jeg sitter her nå, etter at kalkun og himmelske munnfuller med fromasj er fortært, pakker åpnet og yngstebarn har gått til sengs med roser i kinnene og ny pysjamas. En stille stund for meg selv før også jeg tar kvelden. Takk for fine ord, Grethe. Vet ikke hvor mye blogging det blir på meg i jula. Jeg lurer på om jeg heller skal lese eldre poster i bloggene jeg har i feeden min. Og kanskje oppdage noen nye. Det er hyggelig å ha deg på besøk, og veldig hygglig å stikke innom deg. Jeg er veldig fascinert av interessene dine, skjønner du.
    Ha en fin jul med dine rundt deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s