Travle tider.

Litt rart egentlig. Det er lenge siden jeg har følt at jeg har det travelt, men jeg er nokså opptatt om dagen. I helgen deltok jeg på et ti timers yogakurs i Stavern i regi av Larvik fibromyalgiforening.  Det var deilig, vondt og merkelig. Merkelig fordi det var en del prosesser som skjedde i kroppen. Under en 5 minutters øvelse i pusteteknikk hvor jeg satt helt stille, merket jeg at jeg ble utrolig varm. Særlig i ansiktet.  Da øvelsen var ferdig rant svetten i ansiktet mitt – av å sitte stille.

Ellers er det slektsgransking som opptar en del av tiden. Mandagskvelden tilbringes  av og til på Hedrum bygdetun sammen med mange hjelpsomme og hyggelig mennesker. Tors slekt kommer fra Lågendalen, og jeg arbeider med å finne fram til hans aner nå. 

I dag skal jeg til Hedrum bygdetun og arbeide med arkiv. Det er også morsomt.

En annen ting som også holder meg i gang er at jeg så ja til å ha et fotokurs. I årenes løp har jeg lært meg en del om fotografering, og for to uker siden holdt jeg kurs for 11 damer som driver med skrapping.  Alle hadde kjøpt seg digital speilreflekskamera, og de ønsket å kunne bruke den kreative delen av fotoapparatet sitt.

De ble nok litt forbauset da jeg ikke nevnte denne siden ved kameraet i det hele tatt. For å forstå de manuelle funksjonene, må man ha kunnskap om blant annet  blenderåpning, lukkertid og dybdeskarphet. I tillegg er det nødvendig  å lære  andre grunnleggende kunnskaper. Jeg ser fram til mandag da vi skal ha kurs igjen. Da skal vi også se på bilder de har tatt.

Det er godt å ha det litt travelt og føle at jeg er litt til nytte igjen.

novgeoMen georginene står fortsatt ute.  I morgen skal de opp og inn i kjelleren. Tror jeg.

 Jeg glemte nesten å si at jeg fremdeles trener tre dager i uka. Det er tungt å komme av gårde noen ganger, men hittil har det gått bra.

3 tanker om “Travle tider.

 1. obs… ble nesten utslitt av å lese 😉 Sååå flink du er, eller skal vi heller si heldig som greier så mye.
  Yoga høres spennende ut, fotokurset også, ville gjerne vært elev der.
  Trener 3 ganger i uka? wow… jeg får nesten hjertbank nå.
  Det høres ut som du har det travelt ja 😉 men så lenge det går bra må det jo bare være så deilig.
  Ha en fin dag

 2. Hadde jeg bodd nærmere deg så skulle jeg jammen ha blitt med på forokurset ditt!
  Kunne tenkt meg å lære litt mer.

  Yoga og slektsgranskning er jo også spennede.

  Flink til å trene også ser jeg.
  Gleder meg til jeg også kanskje en gang i fremtiden kan trene også 🙂

 3. Hei graylady. Jeg blir ganske utslitt sjøl jeg. 🙂 Nå må jeg nok roe ned litt. Hvis ikke kommer nok vondtene og tar meg.
  Men det var så inderlig deilig å være med litt igjen. Treninga har jeg holdt på med siden i sommer – begynte veldig forsiktig, og tar det ikke så hardt nå heller, men jeg tror forsiktig trening holder meg litt i gang.
  Hei tordenlill. Det hadde sikkert vært hyggelig å ha deg og graylady med på kurset også. Det er gøy for meg selv også, for jeg må skjerpe meg, og det har jeg ikke vondt av. Jeg håper du blir bedre også. Ser at det er noen behandlingsmetoder som har hjulpet for noen med ME. Takk for hyggelige tilbakemeldinger begge to

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s