Jeg slår et slag for å lese gamle poster i en blogg.

Jeg ser ofte at når jeg får treff på bloggen min,  klikker folk på den nyeste eller de nyeste postene. Det er jo også naturlig , men noen nysgjerrigPerer klikker på flere poster.  Om noen leser dem vet jeg jo selvsagt ikke. Bortsett fra når jeg får kommentarer da. Da blir jeg veldig glad.

Det jeg mener er at det finnes sikkert utrolig mye bra litt lengre tilbake i tiden også.  Derfor har jeg valgt å illustrere med en ganske så slitt protokoll fra arkivverdenen. Men du verden for et innhold, og den har også en fantastisk historie. Det skal jeg fortelle om  en annen gang.  Imidlertid er vel bloggverdenen så enorm at man kanskje er nødt til å bare ta det nyeste som er skrevet. Det skal ikke jeg gjøre. For jeg skal på skattejakt. Nemlig!

Jeg startet jakten i går helt på begynnelsen av bloggen til tordenlill. For ei dame! Her finnes styrke og visdom, både i dama og i skriveriene hennes. Hun har også bidradd i høyeste grad til at jeg har fått fart på bloggen min.

Seinere skal jeg innhylle meg i lett, luftig men allikevel sterkt spindellett. Navnet som ved hjelp av en liten bokstavendring kan bli livsfarlig for småkryp. Jeg gleder meg også til å snurre rundt med virveltanke og dra på lokkende reiser med glamaalhambra. Dessuten har jeg tenkt meg er tur ut i grøftekanten. Der er det mye spennede å finne.

Seinere vil jeg avslutte turen ved å med  høste inn maikensgrøde. For et flott navn. Selv om det er barnebarnet mitt som står bak denne bloggen, må jeg skryte av henne. Det var også hun som hjalp meg med å opprette bloggen min. Til slutt slentrer jeg vel også innom minilise for å finne forslag til ei bok jeg kan lese og kose meg med i mørke høstkvelder.

Tusen takk til dere kvinner der ut som har gitt meg tro på meg selv, og  fått meg til å tro at det jeg skriver ikke er helt bak mål.  Jeg gleder meg til en utrolig  reise sammen med alle medmennesker jeg har møtt her på nettet.

5 tanker om “Jeg slår et slag for å lese gamle poster i en blogg.

 1. Troen på seg selv er det beste man kan gjøre for seg selv 🙂

  Hvis vi har det bra så får andre det bra også. Hvis ikke det virker så er det ikke vår feil 😉

  Ønsker deg en fin torsdagskveld!

 2. Det er fint å gjøre seg kjent hos folk. Det liker jeg. Og jeg liker illustrasjonen din. Å lete seg tilbake er utrolig spennende. Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å bla meg tilbake i poster. Man får ikke oversikten bare ved en post eller to. Og jeg sier veldig tusen takk for at du liker bloggen min. Det er gjensidig.

 3. Hei jenter. Tusen takk for positiv respons. Jeg er så glad for at jeg har kommet borti akkurat dere. 🙂 Det jeg synes er ekstra morsomt er at det finnes utrolig mange flotte jenter i dette landet vårt. Jeg gleder meg veldig til å lese det dere har skrevet. Nå skal jeg legge meg. Det er også deilig. God natt begge to.

 4. Du har så rett, når en kommer til en ny blogg er det fint å sette seg ned å lese en del innlegg fra tidligere. Det har jeg gjort her nå og føler jeg har gjort meg litt kjent med deg.
  Jeg trives her, en god og rolig stemning og mange fine tanker. Takk for det.

 5. Hei . Tusen takk for mange positive og hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger. Og jeg gleder meg til enda et nytt bekjentskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s