Høstløv

Plutselig er de her. Umerkelig sniker de seg inn på oss. Først enkeltvis. Etter hvert flere, og til slutt en hel horde. I går oppdaget jeg mange av dem innerst på fortauet i gata der jeg bor. De samler seg nesten som trekkfuglene. I noen uker framover lar de seg drive med av vær og vind. Noen ganger suser de rundt ørene våre. Andre ganger virvler de stille ned mot bakken og faller til ro.

Når de blir mange nok, blir de liggende stille og danne tykke myke tepper. Da kan jeg dra beina sakte etter meg og lage veier i dem. Eller jeg kan bare kjenne hvor vidunderlig mykt  og behagelig det er å gå på dette gyllengulrøde teppet av løv.

5 tanker om “Høstløv

  1. Hei. Tusen takk for kommentaren. Så fint navn du har. Jeg er veldig glad i grøftekanter. Der oppholder jeg meg stadig, for de inneholder ofte mye vakkert og interessant. Gleder meg til å se bloggen din seinere i dag, men nå skal jeg ut i høsten 🙂

  2. Jeg er også glad i grøftekanter 🙂 Jeg hadde min egen lille private grøftekant tidligere. Der plantet jeg mye rart. Elsket variasjonene i grøftekanten.

    Du er hjertelig velkommen inn til min blågg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s