Regnværsmorgen

I dag våknet jeg av et kraftig tordenskrall. Imidlertid ble det med det ene, og da tok jeg mot til meg og satte på PCn. Regnet strømmer ned utenfor vinduet mitt akkurat nå. Det er ikke dråper, men sammenhengende striper av vann. Jeg liker regn. Lange regnværsperioder er bedre enn lange perioder med sol synes jeg. Når landskapet rundt meg blir tørt og brunsvidd mistrives jeg. Selvfølgelig er en veksling mellom regn og sol det beste, men heldigvis er det ikke vi som bestemmer været, eller er det blitt det?  Sånn indirekte mener jeg.

Her sitter jeg ved vinduet mitt og ser ut på en grå og grønn verden. Regndråpene splittes i det de treffer rekkverket på balkongen og hopper lystig rundt et øyeblikk. Det ser ut som de morer seg ved endelig å være nede. Kanskje de leker seg litt på morgenkvisten, med hverandre. Glade for å oppleve en ny dag sånn som jeg.

Når jeg løfter på hodet ser jeg smale blå spekker i alt det grå. Skal det bli bygevær i dag også? Ok for meg, men trist for alle som har ferie. Forresten har det vært ei fin uke nå. Det gjelder bare å utnytte alle de mulighetene som finnes. Ferie behøver  ikke bare bestå av strandligging og solbading. De blå spekkene blir større og større mens jeg ser på dem. Mens jeg har sittet her, har regnet nestet stoppet, og leken på rekkverket har opphørt. Litt trist det også, for det var fint og morsomt å se på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s