Fremskrittpartiet er størst.

Denne overskriften møter meg på toppen av ABC nyhetene i dag. Forstemmende. I tillegg blir jeg redd, svært redd. Hvordan skal det gå med oss, etterkommerne våre og jorda vår når holdningene dette partiet forfekter får vokse? Aldri ser ut til å stoppe, og brer seg blant oss. Hva slags folkeferd er vi blitt her til lands når et parti som setter til de grader setter folks  ego i fokus blir landets største? Heldigvis er det 70 % som ikke velger FRP.

Skal vi fortsette å karre til oss mest mulig av moders jord goder uten tanke på jorda og våre etterkommeres framtid? En gang, for ikke så veldig, veldig lenge siden, var normen at vi skulle høste det vi trengte for å prøve å dekke våre basiskrav mat, klær og hus.  Ja det var en gang. For ordens skyld. Jeg er desverre delvis med på «moroa» sjøl, og jeg sitter nok i glasshus.

Joggu sa jeg fremskritt!. Nå har jeg lyst til å si Faen. Det var godt.

2 tanker om “Fremskrittpartiet er størst.

  1. Det var bra du sa F.. og mener det!
    Er så enig, jeg føler (eller tror og håper) at det er mest en slags protest mot det bestående. Men det er jo ikke slik valg fungerer.
    Vi har det vel på en måte så godt at vi bare vill ha mer…

  2. Hei Graylady. Takk for en fin tilbakemelding. Det har vært diskutert i familien hvorvidt jeg burde skrevet f eller ikke. Det er sjelden jeg banner. Men det står nå der. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s