Lyseblå

I dag er jeg lyseblå. Om sommeren er jeg ofte det, Lyseblå, hvit og noen ganger sort. Jeg har funnet noen plagg i en lyseblå farge som jeg ikke ser så værst ut i. Godt å kjenne at jeg fremdels er litt jålete.:-) Det er morsomt å se hvilken nyanse blått som kler en best. Det skal ikke mye til av lysning av fargen før jeg ser ganske blass og utvaska ut – i fjeset mener jeg. Særlig etter at jeg valgte å være grå i håret må jeg tenke litt mer på hva som kler meg. Nå høres jeg ut som ei skikkelig dolle. Skitt au. Jeg kan jo være det også. Det er plass til en uhorvelig mengde personligheter inne i  meg. Egentlig er det vel uttrykk for mange sider ved den samme personligheten. Jeg ser at etter som jeg skriver nå dukker det opp tanker som kanskje kan være grunnlag for en ny liten- hva skal jeg kalle det jeg skriver? -Det må jeg tenke over.

Jeg ser så rein ut i lyseblått, rein, nyvaska og skikkelig. Tekkelig sa mange før. Du er så tekkelig. Jeg  var vel også det en gang.

Lyseblå er også himmelen rett utenfor vinduet mitt i dag. Rett i front en stor hvit haugsky som hadde imponerende formasjoner da den et liten stund lå badet i et vakkert sidelys. Nå har den bare løst seg opp og ser ut som et fluffy sukkerspinn. Det er noe meg meg og himmel, særlig den lyseblå- med litt hvitt.  Jeg vet ikke riktig hva.

Ofte sitter jeg og ser på himmelen og lar tankene flyte. Sannsynligvis er det min form for meditasjon. Roen kommer sigende da. En ting jeg jeg svært glad for er den vide, veldige himmelen vi har her i Vestfold. 180 grader med himmel- det er voldsomt og vidunderlig, og i dag er mesteparten av den lyseblå. Jeg sper på med litt turkis i dag, det frisker litt på tekkeligheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s